Benvingut a GRUPHELCO

Neix el 2010 amb l’objectiu de donar continuïtat al projecte fundat l’any 1992 pel mateix equip professional que ja va situar l’empresa al capdavant del sector. Actualment, s'ha convertit novament en referent del manteniment i les instal·lacions industrials.

La nostra clara vocació de servei i el repte continu de créixer tant a nivell personal com a nivell professional ens ha portat a consolidar un projecte empresarial amb el qual continuem aportant el nostre coneixement i experiència al món de les Instal·lacions i el seu manteniment.

Gruphelco

Creixement constant

En els últims anys Gruphelco ha experimentat un gran creixement gràcies a la integració de noves unitats de negoci i a la confiança dels nostres clients.

2017 EN NOMBRES

+600
CLIENTS
>2000
INTERVENCIONS EN MANTENIMENT
125
TREBALLADORS

2017 EN CONTRACTES

438
ALTA TENSIÓ
523
BAIXA TENSIÓ
110
CLIMATITZACIÓ

>10MM€ EN CONTRACTES

grafico-actividad

PER TIPUS D'ACTIVITAT

grafico-sectores

PER SECTOR


insiber

Insiber és una empresa de Gruphelco Industrial SA, que ofereix la prestació de serveis tècnics d'enginyeria, consultoria i gestió.

A INSIBER oferim una gran varietat de serveis per a la seva empresa, amb l'objectiu de millorar-ne l'eficiència i seguretat. Tenim capacitats i experiència en els següents àmbits: inspecció, solvència en manteniment i control.

Som especialistes en eficiència i estalvi energètic i oferim serveis de:

Actualitat

Conegui l'actualitat de la nostra empresa i les novetats del sector.


aem
aest
aenor
aeqt
generalitat de catalunya
ministerio de industria, energía y turismo