INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT DE CLIMATITZACIÓ

Realitzem instal·lacions i manteniments de climatització tant a particulars com a empreses de tots els sectors ja que tenim una gran capacitat d'adaptació al que cadascun dels nostres clients requereixi a cada moment.

Per a això comptem amb un equip multidisciplinari que sempre buscarà la millor solució personalitzada per a ells.

32611289_s
Som una empresa referent del Manteniment i les Instal·lacions Industrials, amb més de 25 anys d'experiència
55420028_s

Serveis d'Instal·lació i Muntatge

Gruphelco instal·la tot tipus de sistemes de climatització, ja sigui en: locals industrials, locals comercials o instal·lacions domèstiques.

MÉS INFORMACIÓ
90300686_s

Serveis de Manteniment

Les noves demandes en manteniment en instal·lacions de climatització, a causa dels constants canvis de l'activitat empresarial, així com l'aplicació de les prescripcions reglamentàries, fan de l'ell un servei viu i en contínua adaptació.

MÉS INFORMACIÓ

Per què nosaltres?

Perquè el nostre personal, experiència en el sector elèctric i certificacions ens permeten oferir-te la major garantia de la teva instal·lació així com el manteniment d'aquesta.

ingenieros y técnicos con más de 25 años de experiencia

En Gruphelco comptem amb enginyers i tècnics amb més de 25 anys d'experiència en el manteniment i les instal·lacions industrials, la qual cosa et garanteix una gran qualitat en el servei.

ingenieros y técnicos con más de 25 años de experiencia

No requerim de la intervenció d'empreses externes en les instal·lacions , és a dir, ens ocupem de tot des de l'inici fins al final.

ingenieros y técnicos con más de 25 años de experiencia

Som una empresa instal·ladora autoritzada , la qual cosa implica que a nivell legal la instal·lació compleixi amb el que s'estableix i no infringeixi cap reglament.

cargador vehículo

Necessites instal·lar el carregador del teu vehicle elèctric?

En Gruphelco t'oferim la millor solució d'instal·lació per al punt de recàrrega del teu vehicle elèctric. Disposem de tota mena de carregadors i potències, adaptats a les teves necessitats.

MÉS INFORMACIÓ

Contacta i pregunta'ns pel nostre servei de Climatización

Si està interessat en el nostre servei, utilitzeu aquest formulari per contactar directament amb el responsable. En breu contactarem amb vostè.


aem
aest
aenor
aeqt
generalitat de catalunya
ministerio de industria, energía y turismo