LA MILLOR MANERA PER A REDUIR LES INCIDÈNCIESUn manteniment adequat pot evitar l'aparició d'imprevistos en les instal·lacions. Per aquest motiu, el nostre equip, especialitzat i adaptat a les característiques de cada empresa, s'encarrega de fer revisions preventives i elaborar informes sobre l'estat dels aparells, a més d'emprendre les accions correctives necessàries.

A part d'apostar per les noves tecnologies i la professionalitat, reduir l'ús d'energia és una de les nostres prioritats. Des de GRUPHELCO apostem per a calibrar el consum dels equipaments, netejar-los i ajustar-los de manera que es pugui aconseguir un nivell d'eficiència energètica ideal. Un bon manteniment preventiu equival a un gran estalvi energètic.

L'AUGMENT DE LA VIDA UTIL, UNA REDUCCIÓ DE COSTOS

El nostre servei preventiu d'incidències està enfocat a garantir el bon rendiment de les instal·lacions durant el seu període de vida útil. Sotmetre els equipaments a revisions contínues permet que resisteixin millor el pas del temps i que s'amortitzin durant més anys.

L'augment de la vida útil, la prevenció com a manera d'evitar incidències i la millora de l'eficiència energètica propicien una reducció de les despeses. No sols s'aconsegueix disminuir el nombre de reparacions inesperades, sinó també el consum d'energia i canvis en els equipaments.

103083634_s

Manteniment en Indústria

TRACEM PLANS PER A GARANTIR LA MÀXIMA SEGURETAT

La normativa vigent estableix una sèrie de revisions obligatòries i inspeccions actualitzades. Segons marca la legislació, és necessari traçar plans de manteniment dels equips i arxivar les intervencions que es realitzin, ja siguin preventives o correctives.

El manteniment preventiu és necessari per a garantir un risc zero en el funcionament de la maquinària, un servei optimo i allargar la vida útil, ja que es tracta d'instal·lacions amb elements elèctrics, mecànics i refrigerants.

CONTACTA AMB NOSALTRES
114829274_s

Manteniment en EL TEU NEGOCI

77590181_s

Manteniment en la teva Llar


UN EQUIP D'EXPERTS LI OFEREIX LA RESPOSTA QUE NECESSITA

Tècnics qualificats, especialitzats i amb una àmplia experiència en el sector formen part del nostre equip tècnic de manteniment. Detectaran l'origen del problema i el resoldran de manera ràpida i eficaç amb l'objectiu de minimitzar l'impacte de la incidència.

Tots els nostres tècnics estan en constant formació per a millorar la seva capacitat resolutiva. Estem informats de les últimes novetats del sector i poder solucionar les seves possibles incidències.

CONTACTA AMB NOSALTRES

information

La informació és la clau

En GRUHELCO hem desenvolupat un sistema d'informació en el núvol perquè els nostres tècnics tinguin accés online a tot l'històric de la instal·lació. D'aquesta manera, poden consultar quines incidències hi ha hagut prèviament i traçar de manera ràpida el millor diagnòstic.

Serveis addicionals

També comptem amb serveis addicionals a la instal·lació en si:

  • Instal·lació de generadors d'ozó per a reduir notablement el nivell de microorganisme presents en l'ambient.
  • Estudiem les teves instal·lacions i proposem el pla de manteniment segons normativa
  • Realitzem estudis d'eficiència energètica, mitjançant el nostre departament de INSIBER

Altres serveis


instalation

Serveis d'Instal·lació i Muntatge

Gruphelco instal·la tot tipus de sistemes de climatització, ja sigui en: locals industrials, locals comercials o instal·lacions domèstiques.

MÉS INFORMACIÓ
118590883

Des de

650 €*

Carregadors elèctrics.

Necessites instal·lar el carregador del teu vehicle elèctric?

En Gruphelco t'oferim la millor solució d'instal·lació per al punt de recàrrega del teu vehicle elèctric. Disposem de tota mena de carregadors i potències, adaptats a les teves necessitats.

El nostre servei d'instal·lació, de gran qualitat, prioritza l'optimització dels recursos i la immediatesa de les solucions.

Perquè disposis dels teus punts de recàrrega al més aviat possible en la teva empresa, plaça privada o garatge comunitari.

MÉS INFORMACIÓ

Contacta i pregunta'ns pel nostre servei de Climatización

Si està interessat en el nostre servei, utilitzeu aquest formulari per contactar directament amb el responsable. En breu contactarem amb vostè.


aem
aest
aenor
aeqt
generalitat de catalunya
ministerio de industria, energía y turismo