Ens avalen més de 25 anys en el sector i un equip de professionals que ens permeten garantir la màxima qualitat tant en el disseny, com en el muntatge i el manteniment de qualsevol projecte de Refrigeració i Climatització Industrial, sempre maximitzant l'eficiència energètica i utilitzant les últimes tecnologies.

En GRUPHELCO analitzem, valorem i proposem la millor solució per a donar forma al seu projecte. Disposem de l'estructura i la capacitat necessàries per a dur a terme qualsevol tipus de repte tècnic que ens plantegi amb les màximes garanties de qualitat.

A LA VANGUARDIA DE LA TECNOLOGIA, MÀXIMA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

No sols som observadors de les últimes tendències tecnològiques que apareixen en el mercat, sinó que també apliquem aquest coneixement a tots els nostres projectes per a aconseguir el millor resultat possible que impliqui una màxima eficiència energètica.

91627397_s

Instal·lació en Indústria

La nostra experiència ens proporciona un alt coneixement en el camp de la refrigeració industrial i així poder donar resposta a qualsevol mena de projecte, premiant sempre les solucions sostenibles i eficients.

A més avui dia amb les noves tecnologies podem oferir solucions que augmentin l'eficiència de les instal·lacions actuals, per a això disposem d'un servei d'auditoria que ens permet saber que millores energètiques es poden implementar fàcilment amb un període de retorn d'inversió curt.

LES MILLORS SOLUCIONS EN ENGINYERIA

El nostre equip d'enginyers analitzarà i estudiarà les solucions tècniques més adequades per a cada cas particular i desenvoluparà un projecte totalment personalitzat i amb visió de futur.

CONTACTA AMB NOSALTRES
commitment

COMPROMESOS AMB EL SEU NEGOCI

Valorem el compromís i la fidelitat. És per això que ens impliquem amb el seu negoci.

Gràcies al nostre equip d'enginyers aportem les millors solucions, tenint en compte l'eficiència energètica i les solucions més sostenibles.

Executem, instal·lem, muntem i posem en marxa la seva instal·lació, a més també validem els seus projectes a nivell de normativa.

CONTACTA AMB NOSALTRES
116422357_s

Instal·lació en la teva Llar

DESENVOLUPEM I COORDINEM ELS TEUS PROJECTES

Des de GRUPHELCO aportem tota la nostra experiència per a donar solució als teus projectes.

El nostre tracte personalitzat ens permet donar-te una resposta ràpida i un seguiment personalitzat de les teves reparacions.

La nostra experiència i coneixement fa possible una resolució àgil de qualsevol incidència.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Serveis addicionals

També comptem amb serveis addicionals a la instal·lació en si:

  • Disposem d'oficina tècnica per a la legalització d'instal·lacions segons la normativa vigent
  • Realitzem estudis d'eficiència energètica, mitjançant el nostre departament de INSIBER

Com ho fem?

Perquè el nostre personal, experiència en el sector elèctric i certificacions ens permeten oferir-te la major garantia de la teva instal·lació així com el manteniment d'aquesta.

ico-estudio

Els nostres enginyers estudien el lloc de la instal·lació.

ico-presupuesto

Et presentem el millor pressupost concorde a les teves necessitats, sense cap compromís.

ico-air

Realitzem la instal·lació i posada en marxa, amb l'objectiu d'oferir-te la millor satisfacció i qualitat.

ico-guarantee"

Legalitzem la teva instal·lació de clima, ens encarreguem de tots el tràmits legals i la seva certificació.

Altres serveis


63125165_m

Serveis de Manteniment

Les noves demandes en manteniment en instal·lacions de climatització, a causa dels constants canvis de l'activitat empresarial, així com l'aplicació de les prescripcions reglamentàries, fan de l'ell un servei viu i en contínua adaptació.

MÉS INFORMACIÓ
118590883

Des de

650 €*

Carregadors elèctrics.

Necessites instal·lar el carregador del teu vehicle elèctric?

En Gruphelco t'oferim la millor solució d'instal·lació per al punt de recàrrega del teu vehicle elèctric. Disposem de tota mena de carregadors i potències, adaptats a les teves necessitats.

El nostre servei d'instal·lació, de gran qualitat, prioritza l'optimització dels recursos i la immediatesa de les solucions.

Perquè disposis dels teus punts de recàrrega al més aviat possible en la teva empresa, plaça privada o garatge comunitari.

MÉS INFORMACIÓ

Contacta i pregunta'ns pel nostre servei de Climatización

Si està interessat en el nostre servei, utilitzeu aquest formulari per contactar directament amb el responsable. En breu contactarem amb vostè.


aem
aest
aenor
aeqt
generalitat de catalunya
ministerio de industria, energía y turismo